Cornuleţe de post. Reţeta de la Mănăstirea Prislop
acum 7 luni
33
Timp de preparare: ~30 minuteNumar portii: 10
Ingrediente:
1 cana ulei1/2 cana cu apa25 g drojdie proaspata (1 plic drojdie uscata)2 lingurite cu zahar1 portocala rasavanilie500 g fainarahatzahar farin vanilat
Mod de preparare:
Se dizolva drojdia cu zaharul in apa, se adauga uleiul si restul ingredientelor si se amesteca foarte bine. Se lasa sa dospeasca putin apoi se fac triunghiuri care se umplu cu fasii de rahat.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.