Covrigei sărați cu brânză. O gustare crocantă, fragedă și savuroasă

acum 3 ore 7

Pentru aluat:

200 gr untură sau 250 gr unt gras180 gr smântână acră sau iaurt cremos1 lingură de sare2 ouă500 gr făină.

Pentru uns și decor:

1 ousemințele preferateparmezan ras sau cașcaval.Mod de preparare

Înainte de a pregăti aluatul pentru covrigei, adună pe masa din bucătărie toate ingredientele și ustensilele de lucru. Pregătește și tava mare a cuptorului, în care așezi hârtie de copt.

Cum prepari aluatul pentru covrigei cu brânză și condimente

Pune untura sau untul într-un bol și topește-o la microunde sau pe baie de aburi. Apoi las-o să se tempereze puțin și adaugă peste ea smântâna, sarea și ouăle. Amestecă bine până când se omogenizează compoziția.

Opțional, poți adăuga o linguriță de boia de ardei iute sau dulce, turmeric, chili, oregano uscat, busuioc, cimbru, pudră de usturoi sau de ghimbir, etc. Apoi încorporează făina și amestecă până când obții un aluat compact. Împachetează aluatul în folie de prospețime și pune-l la r...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/covrigei-sarati-cu-branza-o-gustare-crocanta-si-savuroasa_678ce56df511633f327254c2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.