Cozonac cu Fanta. Rețeta de post pe care o să o adori, e curcubeu pe cerul gurii
acum 50 minute
12
INGREDIENTE:
Pentru aluat:
450 gr faina250 ml fanta de portocale50 ml ulei60 gr zahar25 gr drojdieun praf de sarecoaja rasa de lamaie1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie1 lingura coaja de portocala confiata
Umplutura:
1 castronel nuca macinata2-3 linguri zahar1 lingura cacao1/2 cana apa fierbinte ( sau lapte de soia)1 lingurita esenta de rom2 bucati rahat
MOD DE PREPARARE:
Aluatul:
Punem sucul intr-un ibric pe foc pana devine caldut. Drojdia o frecam cu o lingura de zahar. Cernem faina intr-un bol, punem un praf de sare, drojdia, zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul cu pastai de vanilie si le amestecam. De acum turnam suc, putin cate putin, uleiul si framantam pana obtinem un aluat elastic si usor de modelat, dar sa nu se lipeasca de...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.