Cremă de ciuperci carotată. Rețetă de post, hrănitoare și foarte gustoasă
acum 2 saptamani
10
Ingrediente:ciuperci 500 grame;margarină vegetală 200 grame;făină 1 lingură;țelină jumătate de rădăcină (50 gr);frunze de țelină 100 grame;ceapă medie 1 bucată;morcovi 200 grame;sare după gust.
Mod de preparare
Ciupercile se spală, se taie cuburi și se trag într-o jumătate din cantitatea de margarină, fără să se prăjească în totalitate.
Se curăță zarzavatul, se spală, se opărește și se pune la fiert cu sare.
Separat se călește făina în restul de margarină și se stinge cu supa...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.