Criză majoră în industria alimentară. Scumpirea unui ingrediant cheie duce la promovarea produselor alternative şi chiar la scăderea dimensiunilor

acum 9 ore 6

Producătorii de ciocolată din întreaga lume se confruntă cu o nouă provocare majoră: creșterea abruptă a prețurilor la pudra de cacao, un ingredient esențial pentru gustul și aspectul ciocolatei. După ce anterior s-au lovit de explozia costurilor la untul de cacao, responsabil pentru textura fină și cremoasă, acum, companiile sunt forțate să plătească semnificativ mai mult și pentru pudra care conferă produsului final culoarea și aroma distinctivă.

Articolul Criză majoră în industria alimentară. Scumpirea unui ingrediant cheie duce la promovarea produselor alternative şi chiar la scăderea dimensiunilor apare prima dată în Romania TV.

Sursa: https://www.romaniatv.net/criza-majora-in-industria-alimentara-scumpirea-unui-ingrediant-cheie-duce-la-promovarea-produselor-alternative-si-chiar-la-scaderea-dimensiunilor_9025195.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.