O carte de bucate vieneză de la 1749, care a influențat puternic bucărăria din Sibiu, e păstrată încă la Biblioteca Muzeului Național Brukenthal.
Cu ce preparate delicioase se delecta baronul Brukenthal în urmă cu 275 de ani. Cum se făcea supa de becaține și tortul Linzer. Din meniu lipseau cartofii, roșiile și ardeii
Sursa: https://www.romaniatv.net/cu-ce-preparate-delicioase-se-delecta-baronul-brukenthal-in-urma-cu-275-de-ani-cum-se-facea-supa-de-becatine-si-tortul-linzer-din-meniu-lipseau-cartofii-rosiile-si_8293921.html
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.