Cum faci ca pieptul de pui pe care-l gătești să iasă ca la restaurant? Trucul știut doar de bucătarii de top
acum 1 ziua
3
Un bucătar expert a dezvăluit câteva secrete pentru ca pieptul de pui să iasă mai gustos decât cel de la restaurant. Gordon Ramsay spune că principalul lucru pe care trebuie să îl facem este să încingem foarte bine tigaia. O tigaie rece nu va face decât să ducă la un dezastru culinar și cu siguranță nimeni nu își dorește asta.
Expertul sugerează să condimentăm pieptul de pui cu sare și piper după gust, iar ulterior să adăugăm un strop de ulei într-o tigaie încinsă. Următoarea indicație este să așezăm puiul la „ora șase”, adică cu partea mai groasă spre noi. Important de menționat este și faptul că pieptul de pui se gătește în aproximativ 15 minute, iar după ce începe să prindă o crustă aurie pe o parte, acesta trebuie întors pe cealaltă.
În continuare, există un pas esențial în gătirea lui. Trebuie să mărunțim un cățel de usturoi cu latul cuțitului și să punem în tigaie câteva crenguțe de rozmarin, dar și cimbru proaspăt. Totuși, ingredientul minune care stă la baza aces...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.