Cum faci cea mai ieftină prăjitură de post. Desertul cu gem și nucă se topește în gură
acum 9 luni
45
Ingrediente:
600 g de făină250 ml de ulei de floarea soarelui150 ml de apă1 plic de zahăr vanilatcoaja de la 1 lămâie1 linguriță de praf de copt100-150 g de zahăr pudră (în funcție de cât de dulce doriți să fie)100-150 de nucă măcinată sau alune1 borcan de 800 g de gem1 praf de sare
Mod de preparare:
Într-un castron punem uleiul, apa, zahărul vanilat, coaja de lămâie, puțină sare, zahărul. Amestecăm totul puțin, apoi adăugăm făina treptat sș praful de copt, timp în care cont...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.