Cum poți tăia ceapa fără să lăcrimezi. Trucul pe care trebuie să-l cunoască orice gospodină

acum 1 saptamana 17
Sfaturi în bucătărie

Tăierea cepei fără lacrimi se poate face dacă se ține ceapa curățată, înainte de tocare, în apă rece timp de câteva minute. De asemenea, se poate face sub jet de apă. Sau dacă veți înfige, în vârful cuțitului cu care o tocați, miez de pâine.

Cafeaua neagră capătă un gust deosebit dacă se pun câteva cristale de sare în apa din ibric, înainte de a o fierbe.

Ceaiul din plante își va păstra bine aroma dacă va fi ținut în vase de sticlă sau de porțelan, bine închise.

Merele rase nu se vor înnegri dacă le veți stropi cu suc de lămâie. Același tratament poate fi folosit și pentru a evita oxidarea perelor, merelor și bananelor tăiate în bucățele.

Compotul de afine este un bun dezinfectant pentru colită și enterită.

Perele sunt recomandate celor suferinzi de cord și boli de circulație. Se recomandă să fie consumate curățate de coajă.

Gutuile sunt bune pentru deranjamentele stomacale.

Pepenele verde este bun pentru boli de rinichi....

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cum-poti-taia-ceapa-fara-sa-lacrimezi-trucul-pe-care-trebuie-sal-cunoasca-orice-gospodina_69317c102cfa5551d239595a

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.