Tăierea cepei fără lacrimi se poate face dacă se ține ceapa curățată, înainte de tocare, în apă rece timp de câteva minute. De asemenea, se poate face sub jet de apă. Sau dacă veți înfige, în vârful cuțitului cu care o tocați, miez de pâine.
Cafeaua neagră capătă un gust deosebit dacă se pun câteva cristale de sare în apa din ibric, înainte de a o fierbe.
Ceaiul din plante își va păstra bine aroma dacă va fi ținut în vase de sticlă sau de porțelan, bine închise.
Merele rase nu se vor înnegri dacă le veți stropi cu suc de lămâie. Același tratament poate fi folosit și pentru a evita oxidarea perelor, merelor și bananelor tăiate în bucățele.
Compotul de afine este un bun dezinfectant pentru colită și enterită.
Perele sunt recomandate celor suferinzi de cord și boli de circulație. Se recomandă să fie consumate curățate de coajă.
Gutuile sunt bune pentru deranjamentele stomacale.
Pepenele verde este bun pentru boli de rinichi....

acum 1 saptamana
17





_ab6a8cce5f.jpg)
















English (US) ·
Romanian (RO) ·