Cum pregăteau românii friptura tradițională de miel, pentru masa de PAȘTE. Rețete din Balcani

acum 1 saptamana 10
Mielul este vedeta de pe masa de Paște, iar friptura făcută din această carne o delicatesă. Fără miel, masa de Paște parcă nu are niciun farmec, mai ales în zona noastră a Balcanilor. Dar, cel puțin la români, mielul pascal nu se prepară la întâmplare, ci după vechi rețete moștenite din străbuni, iar două dintre acestea […]

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/cum-pregateau-romanii-friptura-traditionala-de-miel-pentru-masa-de-paste-retete-din-balcani-20485475

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.