Cum prepară Sorin Bontea sarmalele de Crăciun. La ce trebuie să fii atent atunci când pregătești frunzele de varză
acum 1 ora
18
Sarmalele sunt, fără îndoială, vedetele mesei de Crăciun pentru majoritatea românilor. Fie că sunt pregătite după rețeta bunicii sau reinterpretate în bucătării moderne, un singur detaliu poate face diferența dintre un preparat reușit și unul care dezamăgește. Chef Sorin Bontea atrage atenția asupra unei greșeli frecvente legate de frunzele de varză, aparent minoră, dar care poate compromite gustul final al sarmalelor.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.