Sfaturi pentru o maioneza perfectaUtilizeaza ingrediente la temperatura camerei; Amesteca preparatul energic si continuu: nu trebuie sa te opresti niciodata din amestecat sau batut, si trebuie sa o faci intotdeauna in aceeasi directie; Uleiul si zeama de lamaie (filtrata) sau otetul trebuie turnate foarte incet, intr-un firicel, si intotdeauna in acelasi loc in vas.Trucuri pentru o maioneză reușită
Dacă ați ales mixerul pentru a freca maioneza, foloseți o singură paletă, iar setarea să fie pe viteză medie.
Dacă s-a "tăiat", situația nu este complet ratată.
Pentru a restabili echilibrul dintre ingrediente, dacă ai adaugat prea mult ulei, scoate o cantitate mica din maioneza ratata intr-un vas curat, apoi incorporeaza câteva picături de suc de lamaie sau oțet.
Daca, dimpotriva, ai adaugat ingrediente reci, trebuie doar sa mai adaugi un gălbenuș de ou, neapărat la temperatura camerei. După ce bați gălbenușul într-un recipient separat, adaugă puțin câte puțin din maio...
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.