Cum prepari maioneza FĂRĂ ulei. Ingredientul secret, cunoscut doar de marii bucătari: lui i se datorează gustul delicios
acum 3 ore
1
De ce iaurt grecesc?
Iaurtul grecesc este cunoscut pentru consistența sa densă și cremoasă, ceea ce îl face o bază ideală pentru maioneză. În plus, este plin de proteine și probiotice benefice, sprijinind digestia și sănătatea generală. Alegând iaurtul grecesc în loc de ulei, obții o maioneză cu mult mai puține calorii și grăsimi, dar la fel de savuroasă și versatilă.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.