Cum prepari pieptul de pui fără să-l usuci. Trucul care te ajută să obții un preparat suculent

acum 9 luni 62
În ciuda renumelui nefast de carne fadă, pieptul de pui, un sortiment bogat în proteine și foarte sărac în grăsimi, poate fi chiar o alegere delicioasă pentru prânz sau cină, dacă îl prepari corect, evitând uscarea.

Sursa: https://adevarul.ro/stil-de-viata/bucatarie/cum-prepari-pieptul-de-pui-fara-sa-l-usuci-trucul-2337256.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.