Cum recunoaștem un PUI bun de mâncat. Ce elemente sunt mult mai importante decât culoarea pielii

acum 7 luni 41

Dacă simplul fapt că un pui are o culoare mai galbenă, asociată creșterii "la țară", ne face să cumpărăm acel produs, este foarte posibil să cădem în capcana unor comercianți care mizează fix pe această asociere.Dacă ne uităm și la alte elemente, precum dimensiunea și consistența cărnii de pasăre, riscul de a cumpăra ceva de proastă calitate scade. În plus, ne recomandă specialiștii, trebuie să mergem și pe principiul "testat, plăcut".În trecut, un pui creștea lent, timp de câteva luni. În vr...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cum-recunoastem-un-pui-bun-de-mancat-ce-elemente-sunt-mult-mai-importante-decat-culoarea-pielii_660fb3b53731993fd71e151a

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.