Cum recunoști roșiile injectate din piețe și supermarketuri

acum 6 luni 34

 

 

În primul rând, roșiile injectate sunt, aproape în toate cazurile, mai tari decât cele crescute natural. 

Un alt semn că acestea pot conține chimicale folosite pentru a se coace repede și a rezista mai mult timp este că atunci când le tăiem putem observa în centrul ei o zonă ce pare lemnoasă, de culoare albă.

Roșiile nu sunt singurele produse cu chimicale din magazine. Alături de ele stau și strugurii, merele, sau chiar pepenii roșii. 

 

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/sanatate/cum-recunosti-rosiile-injectate-din-piete-si-supermarketuri_661c42b5052e1200b034c212

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.