Cuptorul murdar este coșmarul gospodinelor, mai ales după masa încărcată de sărbători.
Grăsimea arsă le dă mari bătăi de cap, fiind mai mult decât o provocare.
Un truc simplu, însă, care folosește ingrediente pe care și tu le ai în casă, îți vine în ajutor.
Ai nevoie de 2-3 lămâi tăiate felii, de preferat lime, oțet, apă și bicarbonat.
Tot ce trebuie să faci este să le pui pe toate într-o tavă pe care să o bagi la cuptor, să dai drumul la foc și să aștepți 20 de minute.
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.