Cum să faci cele mai crocante aripioare de pui. Ingredientul secret care le duce la următorul nivel

acum 6 ore 5

Primul pas crucial: uscarea aripioarelor. Este esențial ca pielea să fie cât mai uscată. Tamponați bine aripioarele cu prosoape de hârtie sau lăsați-le câteva ore la frigider, fără capac, pentru a elimina umezeala în exces.

Ingredientul magic? Praful de copt! Acesta creează o textură extraordinar de crocantă, printr-o reacție chimică ce usucă pielea și accelerează rumenirea. Pentru o crustă crocantă mai subtilă, puteți folosi amidon de porumb, cunoscut pentru formarea unui strat fin și neted. Dacă doriți o crustă crocantă extremă, încercați o combinație între cele două – raportul ideal este două părți amidon la o parte praf de copt.

Pont: Nu confundați praful de copt cu bicarbonatul de sodiu! Folosirea greșită poate afecta gustul final.

Și condimentele sunt esențiale

Un alt truc esențial este adăugarea de condimente direct pe pielea uscată. Pudra de u...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/cum-sa-faci-cele-mai-crocante-aripioare-de-pui-ingredientul-secret-care-le-duce-la-urmatorul-nivel_6793a304b17f2f096e3da0f2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.