Cum să fierbi găina de țară mai repede. Ingredientul banal care frăgezește carnea
acum 9 luni
55
Păstrați lichidul sub nivelul de fierbere și acoperiți tigaia parțial cu un capac, pentru a menține căldura potrivită.
Ar trebui să folosiți lichid cât să acopere carnea, iar suprafața trebuie să se onduleze, nu să facă bule.
Pentru o aromă foarte bună, asezonați lichidul de scufundare cu legume aromate, cum ar fi morcovul tăiat felii, țelina, ceapa, un cățel de usturoi zdrobit și câteva ierburi și condimente, cum ar fi cimbru și boabe de piper. Aveți grijă să gătiți găina doar p...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.