Cum să fierbi mai repede o pasăre de țară pentru o carne fragedă și moale. Este metoda folosită de gospodinele adevărate

acum 3 ore 29

Carnea de pui este una dintre cele mai populare din lume, nu numai datorită faptului că este foarte sănătoasă, dar și versatilității sale. Indiferent de ce fel de rețetă ne dorim să pregătim, puiul este o alegere perfectă, deoarece poate fi combinat cu orice fel de condimente și ingrediente dorim.

Iar pasărea de la țară va fi, de cele mai multe ori, mult mai gustoasă decât cea cumpărată din comerț. Însă există riscul ca aceasta să se fiarbă ceva mai greu, motiv pentru care trebuie să apelăm la anumite trucuri folosite de gospodine, pentru a evita această problemă. Iar prima și cea mai simplă este să punem pasărea cu puțină apă într-o oală sub presiune. Astfel, ea se va fierbe mult mai rapid decât în mod obișnuit!

Trucurile ingenioase care ne ajută să fierbem carnea mai repede

De asemenea, dacă vom dori să fierbem carnea rapid, putem să punem pasărea în saramură. Tot ce trebuie să facem este să adăugăm apă, ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/cum-sa-fierbi-mai-repede-o-pasare-de-tara-pentru-o-carne-frageda-si-moale-este-metoda-folosita-de-gospodinele-adevarate_67a137475035930b0f04b263

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.