Cum să gătești cea mai bună ciorbă de pește. Ingredientul care NU trebuie să lipsească din acest preparat

acum 7 ore 8
Ingrediente Ciorba de peste

-2 kg.peste (crap),-2 cepe,-2 morcovi,-2 radacini de pastarnac,-o bucata de telina,-1 kg.cartofi noi,-600 gr.smantana,-4 oua,-sare dupa gust,-1 capatana de usturoi,-50 ml.ulei,

-borș-1 legatura de leustean verde.

Prăjitură cu blat sfârâmicios și umplutură de brânză. Un desert de care nu te mai saturiMod de preparare Ciorba de peste

-Se curata pestele, se taie bucati, se spala si se pune la fiert cu apa si sare si lasam sa traga cateva clocote apoi oprim focul, scoatem carnea din zeama si strecuram zeama pe care o punem in oala la fiert.-Curatam ceapa, o tocam si o undim, adaugam peste ceapa toate radacinoasele tocate marunt si le undim pret de cateva minute, apoi le punem in zeama de la peste. Adaugam si cartofii curatati si taiati cubulete si fierbem...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cum-sa-gatesti-cea-mai-buna-ciorba-de-peste-un-ingredient-care-nu-trebuie-sa-lipseasca-din-acest-preparat_6789f2e8aeb6a041d81c6bd2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.