Te-ai gândit la ce trucuri apelează bucătarii pentru a pregăti o friptură perfectă? Un renumit chef, recomandat de Ghidul Michelin, a dezvăluit un secret care te ajută să prepari o mâncare delicioasă, rapidă, care să bucure papilele gustative.
Fernando Canales Etxanobe, chef cu două Stele Repsol, recomandat de Ghidul Michelin, a dezvăluit un truc pe care mulți ar trebui să îl cunoască. Bucătarul cu experiență a adus în atenție cum să pregătești o friptură perfectă, în câțiva pași simpli. Bărbatul, care deține un restaurant exclusivist, nu ratează oportunitatea de a oferi sfaturi în mediul online. Într-una dintre postări, a explicat cum prepari carnea, pentru a fi gustoasă și aromată.
Cum să pregătești o friptură perfectă
Experimentatul bucătar a mărturisit că există câteva sfaturi care pot fi urmate, pentru a găti o carne aromată și delicioasă. De exemplu, atunci când este gătită carnea roșie, aceasta trebuie să fie „încă puțin mai caldă”, îna...