Cum să pregătești vinete la grătar cu aromă afumată. Rețetă pentru un preparat gustos cu textură catifelată

acum 2 ore 8

Dacă te-ai gândit că ar fi momentul să încerci o nouă rețetă, atunci una dintre opțiune ar putea fi pregătirea unor vinete la grătar cu aromă afumată. Există un mic truc ce poate fi urmat, pentru ca preparatul să iasă gustos, iar textura sa să fie catifelată. Desigur, vinetele pregătite la grătar pot reprezenta o garnitură italiană perfectă.

Vinetele pot fi gătite în multiple feluri, iar printre acestea se numără cele preparate la grătar. Specialiștii în arta culinară relevă faptul că pregătirea lor la grătar poate fi o tehnică excelentă pentru a le oferi o aromă afumată, diferită.

Vinete la grătar cu aromă afumată: mod de preparare

Pentru acestă rețetă vei avea nevoie de 3-4 vinete mari, cu coajă fermă, fără pete, pe care trebuie să le coci.

Mai înainte de toate, asigură-te că vinetele sunt spălate corespunzător. Apoi, le ștergi și le așezi pe grătarul incins. Nu necesită nici tăierea lor, nici adăugarea uleiului. Vinetele se vor lăsa ...

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/cum-sa-pregatesti-vinete-la-gratar-cu-aroma-afumata-reteta-pentru-un-preparat-gustos-cu-textura-catifelata-20706953

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.