Dacă te-ai gândit că ar fi momentul să încerci o nouă rețetă, atunci una dintre opțiune ar putea fi pregătirea unor vinete la grătar cu aromă afumată. Există un mic truc ce poate fi urmat, pentru ca preparatul să iasă gustos, iar textura sa să fie catifelată. Desigur, vinetele pregătite la grătar pot reprezenta o garnitură italiană perfectă.
Vinetele pot fi gătite în multiple feluri, iar printre acestea se numără cele preparate la grătar. Specialiștii în arta culinară relevă faptul că pregătirea lor la grătar poate fi o tehnică excelentă pentru a le oferi o aromă afumată, diferită.
Vinete la grătar cu aromă afumată: mod de preparare
Pentru acestă rețetă vei avea nevoie de 3-4 vinete mari, cu coajă fermă, fără pete, pe care trebuie să le coci.
Mai înainte de toate, asigură-te că vinetele sunt spălate corespunzător. Apoi, le ștergi și le așezi pe grătarul incins. Nu necesită nici tăierea lor, nici adăugarea uleiului. Vinetele se vor lăsa ...

acum 2 ore
8






















English (US) ·
Romanian (RO) ·