Ce să pui în omletă ca să iasă mai gustoasă și mai pufoasă. Ingrediente de care nu te vei mai lipsi după ce vei degusta.
Consumul de ouă conferă cu cea mai bună și ieftină sursă de proteine. Pe lângă proteine, acestea conțin și antioxidanți, calciu, vitamine și amino-acizi. Inainte de a vă spune ce ingrediente să puneți la omletă pentru a iesi gustoasă și pufoasă, iată ce beneficii au ouăle. Iată câteva beneficii pe care le are consumul de ouă
Întăresc sistemul imunitarUn ou pe zi, scrie sursa, te poate face să ții doctorul la distanță. Întărește sistemul imunitar, luptă împotriva infecțiilor și a virusurilor. De asemenea, ajută la asimilarea calciului, seleniului și întăresc oasele și inima, fiind o sursă bogată de nutrimente.
Bune pentru colesterolul bun - HDLUn ou conține 212 mg de colesterol din categoria HDL, acesta fiind colesterolul bun, care ajută la reglarea colesterolului rău LDL. Astfel, ouăle sunt foarte bune pentru sănătate, dar consumate cu moderație.Men...