Cum să prepari cea mai bună omletă. Leguma care o va face pufoasă și îi va conferi un gust aparte

acum 2 saptamani 9

Ce să pui în omletă ca să iasă mai gustoasă și mai pufoasă. Ingrediente de care nu te vei mai lipsi după ce vei degusta.

Consumul de ouă conferă cu cea mai bună și ieftină sursă de proteine. Pe lângă proteine, acestea conțin și antioxidanți, calciu, vitamine și amino-acizi. Inainte de a vă spune ce ingrediente să puneți la omletă pentru a iesi gustoasă și pufoasă, iată ce beneficii au ouăle. Iată câteva beneficii pe care le are consumul de ouă

Întăresc sistemul imunitar

Un ou pe zi, scrie sursa, te poate face să ții doctorul la distanță. Întărește sistemul imunitar, luptă împotriva infecțiilor și a virusurilor. De asemenea, ajută la asimilarea calciului, seleniului și întăresc oasele și inima, fiind o sursă bogată de nutrimente.

Bune pentru colesterolul bun - HDLUn ou conține 212 mg de colesterol din categoria HDL, acesta fiind colesterolul bun, care ajută la reglarea colesterolului rău LDL. Astfel, ouăle sunt foarte bune pentru sănătate, dar consumate cu moderație.Men...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cum-sa-prepari-cea-mai-buna-omleta-leguma-care-o-va-face-pufoasa-si-ii-va-conferi-un-gust-aparte_675544bdab58e8311b029722

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.