Cum să prepari cei mai gustoși mici. Rețetă tradițională românească
acum 1 saptamana
7
Ingrediente:
700 g carne de vită
500 g carne de porc (cu 20–30% grăsime)
300 g carne de oaie
300 ml supă concentrată de oase sau apă minerală foarte rece
1 linguriță bicarbonat de sodiu
2 căpățâni de usturoi
1 linguriță cimbru uscat
1 lingură boia dulce
1 linguriță piper proaspăt măcinat
1 linguriță chimen măcinat
1 lingură sare (sau după gust).
Mod de preparare
Pune carnea tocată de vită, porc și oaie într-un bol încăpător și presară sarea peste ea. Frământă bine compoziția, ca să înceapă să se lege și să capete elasticitate.
Activează bicarbonatul într-o lingură de apă minerală foarte rece. Toarnă-l peste amestecul de carne tocată. Bicarbonatul, activat în puțină apă minerală, aerisește textura micilor și le oferă miezul pufos care îi face atât de plăcuți.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.