Cum să prepari cel mai bun CREMȘNIT de Paște. Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească de pe masa festivă

acum 2 zile 7
Ingrediente Cremsnit

300 gr zahar,

4 oua,

1 litru lapte,

1 cana faina,

100 gr.unt,

vanilie,

5 linguri amidon alimentar,

2 pliculete zahar vanilat,

ciocolata (pt.glazura),

foi cremsnit din comert.

Mod de preparare Cremsnit

Se pun 750ml lapte la fiert cu zaharul. Restul ingredientelor se amesteca separat si se omogenizeaza cu laptele rece ramas pana se obtine o pasta subtire, dupa ce laptele a fiert cu zaharul se ia de pe foc si se amesteca cu pasta.Crema calduta se toarna peste foi. Foile se invelesc cu folie si se dau la frigider. Deasupra se poate face o glazura din ciocolata topita pe aburi si ornata dupa preferinta.

Friptură de miel la cuptor. 4 rețete ideale pentru mesele de Paște

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cum-sa-prepari-cel-mai-bun-cremsnit-de-paste-reteta-care-nu-trebuie-sati-lipseasca-de-pe-masa-festiva_67fe3a589d84db1b6621fdf3

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.