Pentru coaste:
1 kg coaste de porc2 linguri miere1 lingură muștar1 linguriță boia dulce1 linguriță boia afumată1 linguriță sare½ linguriță piper2 căței usturoi pasați2 linguri ulei1 linguriță cimbru uscat.Pentru garnitura de mere:
3 mere mari1 lingură unt1 linguriță mierecrenguțe de rozmarin proaspătMod de preparareMai întâi vei pregăti coastele pe care le vei folosi întregi, neporționate. Acestea necesită un timp de marinare cu condimente enumerate în listă, pentru a deveni gustoase și suculente.
Cum prepari coaste de porc cu mere și rozmarinTamponează coastele cu un șervet ca să elimini excesul de umezeală. Amestecă mierea cu muștarul, boiaua dulce și afumată, sarea, piperul, usturoiul, uleiul și cimbrul până obții o pastă groasă. Unge coastele pe toate părțile cu această marinadă și masează-le bine. Așază-le într-o tavă, acoperă-le cu folie și lasă-le la r...

acum 1 ora
6























English (US) ·
Romanian (RO) ·