Cremele de ciocolată pe care le gasim în magazine ne îmbie cu ambalajul lor atragător, unde, însă, dacă ne uităm la ingrediente ne speriem: Ulei de palmier, zahăr rafinat și o mulțime de aditivi care sunt dăunători pentru organism. De aceea ar fi mai bine să îți prepari acasă o variantă mai sănătoasă, care să fie la fel de gustoasă. Crema de ciocolată de casă reprezintă soluția ideală: fără ingrediente artificiale, cu alune autentice și o magie delicioasă de ciocolată. În plus, se face foarte simplu și rapid!
Crema de ciocolată de casă. Rețeta pas cu pasPorții: 12Timp de preparare: 20 minuteDificultate: Ușoară
Ingrediente:Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru această rețetă:
2 căni de alune prăjite2 linguri pudră proteică de ciocolată (opțional)2 linguri pudră de cacao½ cană sirop de arțar¼ cană ulei de măsline sau de cocos1 cană de apăCum se prepară1. Prăjește alunele la 180°C timp de 12 minute, apoi lasă-le să se răcească.2. Mixează-le într-un blender până obți...