Cum să prepari crema de ciuperci. Cel mai gustos și hrănitor preparat de POST
acum 6 ore
14
Ingrediente:
500 grame ciuperci;100 gr margarină; un borcan de mazăre; 50 gr. ţelină; 100 gr. morcovi; 50 gr. pătrunjel rădăcină;1 legătură de mărar verde;sare și piper după gust.
Mod de preparare:
Se curăță ciupercile, se spală, se taie în bucăți mari și se fierb împreună cu zarzavatul curățat. Se adaugă sarea și se spumează în timp ce fierb. Se lasă la fiert aproximativ 40 minute, după care se strecoară supa.
Separat se călește mazărea în margarină, după ce a fost bine spălată și strecurată, apoi se pune mărarul. După ce s-a călit și mazărea, se pisează cu blenderul toate împreună, mazărea, legumele și ciupercile și apoi pasta rezultată se adaugă în supă. Se amestecă bine până se omogenizează și se mai dă puțin în fiert. Supa poate fi servită cu crutoane de pâine sau pâine prăjită și se asezonează cu oregano uscat și mărunțit.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.