Cum să prepari maioneză de post pufoasă și gustoasă. Greșeala care strică total compoziția
acum 2 ore
27
O maionezăde post pufoasă și gustoasă trebuie să fie pregătită cu atenție. Ingredientele folosite pentru acest sos formează o alternativă mai sănătoasă, dietetică pentru cei care țin post, precum și în cazul persoanelor care nu consumă produse de natură animală. Totuși, există o greșeală care ar putea ruina total compoziția maionezei. Iată mai jos.
Există situații când preparatele nu ies perfect. Textura și gustul ar putea fi total diferite, iar în anumite cazuri ai putea considera totul un „eșec culinar”, o pierdere de timp în bucătărie sau un mod prin care se risipesc alimentele. Totuși, așa cum spune o zicală românească, „din greșeli înveți”.
Ce să nu adaugi în maioneza de post
De data aceasta, în atenție se află o rețetă de maioneză de post. Pentru ca maioneza să fie pufoasă și ...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.