Cum să prepari supa de pui ca să rămână limpede. Secretul pe care-l foloseau bunicile

acum 2 ore 12
Ce să pui în supă să rămână limpedeSupa de carne devine aurie, dacă se adaugă câteva coji curate de ceapă în ea, înainte de a da în clocot. De asemenea, supa din carne congelată va deveni mai limpede, dacă veți adăuga în ea cojile de la două ouă, spălate bine în prealabil. Supele prea tulburi pot deveni limpezi și dacă adăugați în ele un albuș bătut spumă. Însă, după 15 minute se strecoară supa printr-o strecurătoare deasă.Dacă ați adăugat prea multă sare în supă, puteți pune câteva felii de car...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cum-sa-prepari-supa-de-pui-ca-sa-ramana-limpede-ingredientul-pe-carel-foloseau-bunicile_6725b57418fa762bab2895c7

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.