Cum se coace corect cozonacul. Temperatura recomandată în funcție de cuptor, electric sau pe gaz
acum 1 ora
9
Alimentul nelipsit de pe mesele românilor este fără doar și poate cozonacul. Atât de Crăciun, cât și de Revelion, gospodinele pregătesc cele mai bune bucate și dezvăluie trucurile care le ajută în bucătărie. De multe ori, temperatura de la cuptor poate da bătăi de cap, pentru că ar trebui să fie diferită la unul electric față de unul pe gaz.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.