Cum se coace corect pasca. Rețeta simplă recomandată de Chef Sorin Bontea

acum 2 saptamani 8
Nelipsită de pe mesele românilor în perioada Paștelui, pasca este, alături de cozonac, desertul cu care asociem marea sărbătoare și care ne umple casa de miresme. Se întâmplă însă, din păcate, ca în unele situații, în ciuda efortului depus de gospodine, preparatul să iasă fie prea uscat, fie necopt.

Sursa: https://adevarul.ro/stil-de-viata/bucatarie/cum-se-coace-corect-pasca-reteta-simpla-2358033.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.