Cum se face ciorba de cocoș acrișoară, cu borș: Rețetă tradițională românească

acum 5 ore 1
Ciorba de cocoș este una dintre cele mai gustoase și hrănitoare supe din bucătăria românească. Se pregătește din carne de pasăre crescută în gospodărie, legume proaspete și este acrită, după preferință, cu borș, zeamă de lămâie sau oțet.

Sursa: https://jurnalul.ro/timp-liber/culinar/cum-se-face-ciorba-de-cocos-acrisoara-cu-bors-reteta-traditionala-romaneasca-1007024.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.