Cum se face o mămăligă perfectă. Radu Anton Roman a dezvăluit secretul: câte minute se fierbe, de fapt

acum 4 ore 8
Mămăliga este nelipsită din bucătăria românească autentică, dar puțini știu câte minute se fierbe, de fapt, pentru a putea fi tăiată cu ața. Regretatul maestru al gastronomiei Radu Anton Roman a dezvăluit în cartea sa „Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” secretul preparării unei mămăligi autentice. Se spune că mămăliga perfectă este gătită de ciobani, la […]

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/cum-se-face-o-mamaliga-perfecta-radu-anton-roman-a-dezvaluit-secretul-cate-minute-se-fierbe-de-fapt-20456073

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.