Cum se gătește BUDINCA de spanac. Un ingredient aparte transformă acest preparat într-unul cu totul special

acum 3 ore 1
Ingrediente Budinca de spanac

(pentru 2 portii)400 g spanac congelat sau spanac proaspat,

2 felii de franzela,

o cescuta de lapte,

100 ml smantana,

100 g cascaval ras,

2 oua,

3 linguri pesmet,

50 ml ulei de masline,

o ceapa rosie,

patrunjel si marar verde,

sare, piper,

o lingurita de mix de legume deshidratate,

unt pentru uns formele.

Cât griș se pune la 2 ouă, pentru a pregăti cele mai pufoase găluște. Sfaturi și trucuri pentru o textură perfectăMod de preparare Budinca de spanac

Se caleste in uleiul incins ceapa taiata julien apoi spanacul scurs bine de zeama, se sareaza si pipereaza dupa gust, se adauga si mixul de legume deshidratate fara sare, smantana si apoi se amesteca cu lingura d...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cum-se-gateste-budinca-de-spanac-un-ingredient-aparte-transforma-acest-preparat-intrunul-cu-totul-special_67ac5d434d739b2a63423f72

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.