Cum se prepară ciorba ciocăneșteană, deliciul românesc de care turiștii străini s-au îndrăgostit. A devenit marcă înregistrată internaţional

acum 3 saptamani 14

Nu știu dacă ai mâncat vreodată ciorbă ciocăneșteană, însă gustul său formidabil și incomparabil a ajutat-o să devină marcă internațională, în urma demersurilor făcute la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM). 

Ciorba ciocăneșteană, adorată la nivel internațional!

Bucătăria românească deține o gamă largă de produse gustoase, apreciate din ce în ce mai mult de turiștii din întreaga lume care pășesc pe meleaguri natale. Preparatele gătite în țara noastră sunt lăudate și co...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cum-se-prepara-ciorba-ciocanesteana-deliciul-romanesc-de-care-turistii-straini-sau-indragostit-a-devenit-marca-inregistrata-international_674cd2ede75dba54e8680736

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.