Cum se prepară ciorba de perișoare de post: o alegere sănătoasă și gustoasă. Rețeta, în doar câțiva pași simplii

acum 3 saptamani 10
Ingrediente pentru ciorba de perișoare de post

Pentru perișoare:

- 200 g de orez

- 200 g de ciuperci champignon (sau pleurotus, pentru un gust mai intens)

- 1 morcov mic, ras fin

- 1 ceapă mică, tocată mărunt

- 2 linguri de făină de năut (sau pesmet, pentru legare)

- 1 legătură de pătrunjel proaspăt, tocat

- sare și piper după gust

Pentru ciorbă:

- 2 morcovi, tăiați cubulețe

- 1 rădăcină mică de păstârnac, tocată

- 1 țelină mică...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/cum-se-prepara-ciorba-de-perisoare-de-post-o-alegere-sanatoasa-si-gustoasa-pentru-postul-craciunului-reteta-in-doar-cativa-pasi_67497018f9abf91f015b63f2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.