Cum se prepară magiunul de prune. Gospodinele iscusite au dezvăluit ingredientul secret din cele mai delicioase rețete
acum 5 ore
9
Dintre toate dulcețurile, magiunul de prune este, poate, cel mai apreciat de români, pentru că are rădăcini adânci în cultura gastronomică a satului. Fără zahăr adăugat, fiert îndelung și păstrat cu grijă pentru iarnă, acest preparat este, pentru mulți, gustul copilăriei
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.