Cum se prepară merele coapte cu brânză de vaci și nuci: rețeta de sezon potrivită pentru întreaga familie

acum 2 saptamani 13

Îţi arătăm cum să faci pas cu pas un desert simplu, apreciat de mulţi şi sănătos. Merele coapte şi brânza de vaci sunt benefice pentru stomac şi au acţiune calmantă la nivelul tractului digestiv. Merele sunt benefice în tulburările digestive şi facilitează eliminarea toxinelor din organism. Sunt bogate în fibre solubile care combat inflamaţile şi întăresc imunitatea. Pe de altă parte, acest desert conţine şi brânză de vaci, care este o excelentă sursă de proteine, vitamina B12, seleniu, riboflavină, calciu, un mineral necesar pentru sănătatea danturii şi oaselor.

Ingrediente:

- 5 mere

- 1 gălbenuş

- 150 g brânză de vaci

- 100 g miez de nucă

- 3-4 linguri zahăr pudră

- coaja şi zeama de la o lămâie

- 50 g stafide (opţional)

- 50 ml rom (opţional)

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/cum-se-prepara-merele-coapte-cu-branza-de-vaci-si-nuci-reteta-de-sezon-potrivita-pentru-intreaga-familie_6755877427fe235755518d62

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.