Cum trebuie să gătești corect carnea de pui. Va fi fragedă și suculentă. Secretul pe care trebuie să-l cunoști

acum 1 ziua 16
Ttrucuri pentru un pui suculentFolosește un termometru de bucătărie – Carnea de pui este perfect gătită când temperatura internă ajunge la 75°C.Acoperă puiul cu folie de aluminiu – Pentru a preveni pierderea lichidelor, acoperă carnea în prima parte a coacerii, apoi descoperă-l pentru a obține o crustă aurie.Adaugă un strat de grăsime – O feliuță subțire de unt sau ulei pe suprafața cărnii o va proteja și va adăuga savoare.

Prin aplicarea acestui truc simplu și a câtorva tehnici adiționale, vei obține de fiecare dată un pui fraged, suculent și plin de arome, exact ca în bucătăriile marilor restaurante!

Ingrediente Pui intreg la cuptor reteta simpla de friptura1 pui intreg (aproximativ 1,5 - 2 kg)2 linguri de unt sau ulei de masline2 catei de usturoi, maruntiti1 lamaie, taiata in jumatateMix de ierburi aromate proaspete sau uscate (de exemplu, cimbru, rozmarin, salvie)Sare si piper, dupa gustSursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cum-trebuie-sa-gatesti-corect-carnea-de-pui-va-fi-frageda-si-suculenta-secretul-pe-care-trebuie-sal-cunosti_67b6c6be230c4b55bf752013
Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.