Dacă brânza dulce de vaci pusă pe o farfurie și lăsată la temperatura camerei se acoperă cu o crustă galbenă, dar nu-și modifică nici gustul, nici mirosul, cel mai probabil ea este preparată cu ulei de palmier. Brânza naturală începe să fermenteze.
Lactate...Cum verifici dacă lactatele cumpărate conțin ulei de palmier, cel mai folosit ingredient alimentar toxic
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cum-verifici-daca-lactatele-cumparate-contin-ulei-de-palmier-cel-mai-folosit-ingredient-alimentar-toxic_66051a81477535797a1b3e53
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.