Denumirea înseamnă „tulbure” sau „nerafinată”, se face din ovăz și are o lungă istorie în Japonia. Spre deosebire de sake-ul obișnuit, prepararea doburoku nu este atât de complicată. Rețeta cere un ferment de drojdie, orez, kouji sau ciupercă de orez și apă, scrie Drive Mag...
De ce este așa populară Doburoku, băutura alcoolică japoneză care a fost interzisă sute de ani?
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/de-ce-este-asa-populara-doburoku-bautura-alcoolica-japoneza-care-a-fost-interzisa-sute-de-ani_674c80c21f02a71c1358cf98
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.