Cafeaua este printre cele mai bune surse de antioxidanți, conform Well+Good. Aceasta prezintă un conținut bogat în polifenoli, compuși vegetali cu proprietăți antioxidante puternice. Aceștia pot avea un rol în combaterea inflamației și prevenirea afecțiunilor cronice și a cancerului. În același timp, polifenolii pot acționa ca prebiotice, ceea ce înseamnă că pot influența microbiomul intestinal. Când adaugi scorțișoară în cafea, nivelurile de p...
De ce este bine să bei cafea cu scorțișoară. Ce se întâmplă în organism dacă se combină aceste două ingrediente. Beneficiile sunt incredibile
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cafea-cu-scortisoara_674327bdd58c1d7c13462382
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.