De ce este mai bine să mănânci pești mici, nu mari?
acum 4 saptamani
10
Studiile au arătat că este sănătos să consumăm peștele de mici dimensiuni, îm general cel care este pradă, nu prădătorul. Cel mare poate avea un conținut ridicat de metale grele, potrivit smartliving.ro.
Anșoa, heringul, scrumbia și sardinele sunt toate surse excelente de proteine și micronutrienți precum fier, zinc și vitamina B12 și acizi grași omega 3 benefici pen...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.