De ce este riscant să încălzim mâncarea în plastic? „Efectele nu sunt vizibile pe moment”

acum 1 luna 20

Încălzirea mâncării direct în caserole de plastic fără a mai pierde timpul cu mutarea în farfurie sau bol poate părea o soluție rapidă și convenabilă. Totuși, specialiștii în sănătate atrag atenția că acest obicei aparent inofensiv poate avea consecințe grave asupra organismului

Articolul De ce este riscant să încălzim mâncarea în plastic? „Efectele nu sunt vizibile pe moment” apare prima dată în Romania TV.

Sursa: https://www.romaniatv.net/de-ce-este-riscant-sa-incalzim-mancarea-in-plastic-efectele-nu-sunt-vizibile-pe-moment_9184705.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.