De ce micii și ceafa la grătar pot crește riscul de cancer? La ce substanțe nocive ne expunem?

acum 1 an 104
Deși grătarul este atât un prilej de socializare, cât și unul culinar, carnea gătită prea mult și ar...

Sursa: https://newsweek.ro/sanatate/de-ce-preparatele-la-gratar-pot-creste-riscul-de-cancer-la-ce-substante-cancerigene-suntem-expusi?utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=rss_main

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.