Foarte multe gospodine nu sunt conştiente de o practică comună în bucătărie, care poate avea consecințe neașteptate asupra prospețimii și siguranței alimentelor. Este vorba despre răcirea completă a preparatelor culinare înainte de a le introduce în frigider, o practică care, potrivit specialiștilor, poate reprezenta o greșeală gravă.
Articolul Sursa: https://www.romaniatv.net/de-ce-nu-e-bine-sa-racesti-complet-mancarea-gatita-inainte-sa-o-pui-in-frigider-greseala-uriasa-facuta-de-multe-gospodine_8207878.html Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.