De ce NU este bine să mănânci pâine albă la micul-dejun și cu ce putem înlocui acest aliment. Sfaturile nutriționiștilor

acum 3 zile 20
Nutriționista Sandra Moñino atrage atenția asupra efectelor făinii rafinate asupra glicemiei, subliniind că aceste produse pot duce la creșteri bruște ale zahărului din sânge, la fel ca zahărul alb. Acest lucru se întâmplă deoarece făina rafinată are un indice glicemic ridicat, fiind rapid absorbită de organism. Nutriționista Sandra Moñino subliniază faptul că pâinea, mai ales […]

Sursa: https://www.gandul.ro/stiri/de-ce-nu-este-bine-sa-mananci-paine-alba-la-micul-dejun-si-cu-ce-putem-inlocui-acest-aliment-sfaturile-nutritionistilor-20469454

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.