De ce nu este sănătoasă cafeau la ibric? Ce truc poți folosi că să reduci riscul pentru sănătate

acum 3 ore 3

Cafeaua conține aceste grăsimi numite diterpene, care pot să crească acest colesterol LDL până la 30% pe studii.

Pentru cei care nu pot renunța la această metodă de preparare, specialiștii recomandă să turnăm cafeaua din ibric în cană printr-un filtru de hârtie, care ar reține mare parte din grăsimea cafelei.

Un studiu publicat online la 22 aprilie 2020 de European Journal of Preventive Cardiology a constatat că filtrarea cafelei (de exemplu, cu un filtru de hârtie) – nu doar fier...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/de-ce-nu-este-sanatoasa-cafeau-la-ibric-ce-truc-poti-folosi-ca-sa-reduci-riscul-pentru-sanatate_671e84cf3f4e05588b0e2d72

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.